Показуєм свої апарати
Показуєм свої апарати
Показуэм свої апарати, бажано вказувати характеристики.
Re: Показуєм свої апарати
Я почну зi свого не першого, але для мене самого цiкавого системника, бо в такому корпусі був перший комп за який сів в школі.. Дуже довго шукав такого апарата. Знайшов на ОЛХ розкуроченим за 300грн, без відеокарти, жорсткого диска. Був неробочий індикатор турбо, в наявності був лише червоний то запаяв його, а має бути зелений, колись заміню, покищо так. Кнопка вмикання була не рідна. зараз зібраний, 386DX40, 8мб озу, 512мб вінт IBM, відео OAK 512кб, звук ess1689.
Зараз виглядає так: Таким його купив: Без харда й відео, але забиті слоти озу: Материнка M321 REV 3.1 Вінт такий для його знайшов: Відік: Звучок на днях додав такий брендовий: Має УНЧ, хочу приєднати до спікера, обєднати з виходом мамки, щоб через один динамік пищалка й sb
Зараз виглядає так: Таким його купив: Без харда й відео, але забиті слоти озу: Материнка M321 REV 3.1 Вінт такий для його знайшов: Відік: Звучок на днях додав такий брендовий: Має УНЧ, хочу приєднати до спікера, обєднати з виходом мамки, щоб через один динамік пищалка й sb
- BreakPoint
- Контактна інформація:
Сюди б ще 5 дюймовий накопичувач, можна не робочій. Для солідності
Э у мене пару штук, але стоять на 286. Теж здаэця шо трохи чогось не вистачаэ.
----------------------------------------------------
У пошуку Pentium 4 Extreme Edition.
Топовий "Віллі" під 423.
Інші інженерники обговорю.
Топовий "Віллі" під 423.
- BreakPoint
- Контактна інформація:
Гигабайт класная. Рабочая? Из мейнстрима я двохголовые только Асус и Абит видел. Гиги не попадались.
Кстати, изображения лучше как Thumbnail image вставлять. А то такие ковры потом тяжело листать.
Кстати, изображения лучше как Thumbnail image вставлять. А то такие ковры потом тяжело листать.
486SX20, 43Mb St157, 4мб озу, 512кб trident
286й
386DX40 в процессе реанимации, батарейка утащила мать
HP Vectra
Ibm 300GL
Да, полностью рабочая. Из нюансов только ревизия платы. Коопперы заводит но, при работе с ОС уходит в ребут.BreakPoint писав: ↑13 червня 2022, 20:54 Гигабайт класная. Рабочая? Их мейнстрима я двохголовые только Асус и Абит видел. Гиги не попадались.
Скажу больше , оказалось , что Солтек делал двухголовые МП под рабочие станции
----------------------------------------------------
Топовий "Віллі" під 423.
Топовий "Віллі" під 423.
- BreakPoint
- Контактна інформація:
Знаю. У меня есть двухголовая сокет 7 от Soltek.
Мне больше нравятся "самосборные" компы. Брендовые какие-то скучноватые. У меня в молодости был COMPAQ Prolinea 4/66, недавно себе такой приобрел ради ностальгии. А так скучноватый аппарат. Хотя COMPAQ в конце 80х, начале 90х творил адскую дичь. Например Prosignia 300 и DeskPro. У меня два таких были, даже видосы про них записал, адские машины .
https://www.youtube.com/watch?v=OajPU6bdRBg
https://www.youtube.com/watch?v=jMB_-SFvOGM
интересный IBM RS6000 на PowerPC
общается через RS232
поставил видеокарту от мака теперь есть видео, попробую туда виндовс накатить сейчас стоит AIX
Schneider Euro PC
пока не очень живой
общается через RS232
поставил видеокарту от мака теперь есть видео, попробую туда виндовс накатить сейчас стоит AIX
Schneider Euro PC
пока не очень живой