P.S. Вуда знайдена. Обмырковую задумки чи варто шукати другу під SLI)

Дякую за пропозицію. Забув поновити . Під сокет 370 процесори знайшов.
Офіційна, яка офиційно продавалася на ринок. Є ще Engineering Sample, Qualification Sample / Customer Sample, Mechanical Sample, Thermal Sample, Marketing Sample. Це все зразки, які робилися продовж циклу розробки процесора, починаючи від механічного зарзка - щоб перевірити чи проц банально у сокет влізе
Так то зрозуміло. Думав може про підробки як було із ммх. Під сокет 370 вже не тільки інженерам все роздали, певно вже і інженери на пенсію вийшлиBreakPoint писав: ↑11 липня 2023, 13:11Офіційна, яка офиційно продавалася на ринок. Є ще Engineering Sample, Qualification Sample / Customer Sample, Mechanical Sample, Thermal Sample, Marketing Sample. Це все зразки, які робилися продовж циклу розробки процесора, починаючи від механічного зарзка - щоб перевірити чи проц банально у сокет влізеНа них майже на всіх написано Intel Confidential.
Наскільки мені відомо, зразки ніколи офіційно не продавалися. Але час від часу вони вилазять на тому ж eBay. Скоріш за все, коли минає час і вони вже не є комерційною таємницею їх просто віддають співробітникам як сувеніри. Чи хтось їх викупає.
Я на ebay свого часу купив Pentium 4 2,8GH/512kb/400MHz . Socket 478. За 6 долларів, китайці тупо його відправили через місяць, чекав більше двох місяців, уже встиг повернути гроші. Я до чого, якщо трохи опустити планку, легше і дешевше знайти те, що шукаєш. До 3.0ГГц я його і так розігнав))