Про DOS і сокет 370
Про DOS і сокет 370
Отримав запитання від знайомого А чи можна зробити на сокет 370 універсальну машину із мультизавантаженням систем ХР, 7 віндовс 3.11 і ДОС-ом? І які мають бути параметри? Наприклад материнка AOpen AX6BC EZ або материнка Xcel 2000 SIS 620/5595 щоб були і ISA під дос та поставити 32+32 мб sdram pc100.???
Re: Про DOS і сокет 370
А навіщо там win7?
Взагалі, які цілі з цього? "Щоб було"?
Взагалі, які цілі з цього? "Щоб було"?
Я ставив сімку стартер на ноут з туалатином, гігом пам'яті та ssd, ну так, повзало воно досить неквапливо, сама система ще більш-менш, але браузер уже його підвішував конкретно.
Якщо "поставити побільше систем і щоб воно хоть якось працювало", я б радив щось на зразок АМ2/Core2
Якщо "поставити побільше систем і щоб воно хоть якось працювало", я б радив щось на зразок АМ2/Core2
Питання не в 7 а в платі і скажімо так даунгрейді. Знайти оптимальне співвідношення плата проц пам'ять щоб можна було поставити дос, він 3.11 він 95 він 98 та ХР.radical писав: ↑04 лютого 2023, 16:53 Я ставив сімку стартер на ноут з туалатином, гігом пам'яті та ssd, ну так, повзало воно досить неквапливо, сама система ще більш-менш, але браузер уже його підвішував конкретно.
i865 - це непорозуміння з чипсетів ...
Практично у всіх 865 були проблеми з южниками ...
Не у всіх, а лише у ранніх ревізій ICH5