Неадекватні продавці та кумедні лоти
Re: Неадекватні продавці та кумедні лоти
Готовий таку саму віддати за третину ціни
----------------------------------------------------
У пошуку Pentium 4 Extreme Edition.
Топовий "Віллі" під 423.
Інші інженерники обговорю.
Топовий "Віллі" під 423.
- BreakPoint
- Контактна інформація:
А яка з неї користь у ретро системі? Ставити її у систему де є AGP сенсу немає. Навіть у 440LX.
А на Pentium MMX якщо її поставити, то що воно дасть? Нормальні ігри процесор не потягне. Хіба тільки апаратне прискорення для відео?
А на Pentium MMX якщо її поставити, то що воно дасть? Нормальні ігри процесор не потягне. Хіба тільки апаратне прискорення для відео?
Ну такі карти швидше для колекціонерів, толку від них небагато, зате рідкісні. Можна ще уявити, що хтось зібрав топову систему без AGP і хоче 3D але не вуду.BreakPoint писав: ↑11 липня 2023, 16:53 А яка з неї користь у ретро системі? Ставити її у систему де є AGP сенсу немає. Навіть у 440LX.
- BreakPoint
- Контактна інформація:
Я б не сказав, що рідкісні. На ібеї їх повно.Ціни від 20 долларів.
Як на мій смак, то ретро-систему треба збирати аутентичну, інакше який сенс?
Подібні карти показують ліміт для систем P1MMX/K2 на чипсетах типу 430TX.
Топовий "Віллі" під 423.
Топовий "Віллі" під 423.
Я колись розважався, тулив PCI карти у тонкі клієнти.BreakPoint писав: ↑11 липня 2023, 16:53 А яка з неї користь у ретро системі? Ставити її у систему де є AGP сенсу немає. Навіть у 440LX.
У мене була 440МХ з ebay, яку я потім необачно спалив у сокет 7 платі, де замість 3,3В у PCI виявилося 5В.
Хто б її мені справив, я ж не думаю, що там сам чіп накрився.
Рідкісні у нас, практично не зустрічав, але потім виявилося, що навіть на Алі їх повно, 18$ зараз (+12$ доставка). Ну тоді вже краще 6200 PCI поставити, теж досить популярна карта. Щодо автентичності – 7000 вийшла у 2001р., цілком можна уявити як апгрейд на Intel i810.BreakPoint писав: ↑11 липня 2023, 21:17 Я б не сказав, що рідкісні. На ібеї їх повно.Ціни від 20 долларів.
Але якщо хочеться прям упоротись - то є HD5450 PCI або 9500GT PCI, але вони вже реально рідкісні
Просто тут зразу ж виникає питання "навіщо"?
Для чого вона вам потрібна? Якщо декодувати відео, то HD5450/8400GS явно кращий вибір, а для старих ігор, особливо під DOS, 6200 не дуже підходить, там кращим варіантом буде щось на зразок MX200/MX440, до FX5500 включно. У радеонів, звичайно менша сумісність, навіть у 7000/9200. Звичайно, AGP аналогів як гівна і за копійки, PCI варіант може знадобитися, якщо ви збираєте щось ультракомпактне, з єдиним PCI слотом.
Для чого вона вам потрібна? Якщо декодувати відео, то HD5450/8400GS явно кращий вибір, а для старих ігор, особливо під DOS, 6200 не дуже підходить, там кращим варіантом буде щось на зразок MX200/MX440, до FX5500 включно. У радеонів, звичайно менша сумісність, навіть у 7000/9200. Звичайно, AGP аналогів як гівна і за копійки, PCI варіант може знадобитися, якщо ви збираєте щось ультракомпактне, з єдиним PCI слотом.
карта для тих хто хоче систему з 2 відяхами або в сервену материнку де нема AGP та PCI-eBreakPoint писав: ↑11 липня 2023, 16:53 А яка з неї користь у ретро системі? Ставити її у систему де є AGP сенсу немає. Навіть у 440LX.
Цікаві ціни з єбея приїхали
Топовий "Віллі" під 423.
Топовий "Віллі" під 423.