Якщо хтось продає або знає де можна її знайти, дайтесь знати, дякую.
Також шукаю Gigabyte GA-EP45T-UD3P на Intel P45.
![Зображення](https://i.ibb.co/2gv9530/image.png)
Спокійно може у когось завалятись, як показує особистий досвід. Іноді й не таке у людей знаходиться. Плюс я і не сподіваюсь купити її за 5 копійок.BreakPoint писав: ↑26 грудня 2024, 11:41 Нічого собі, "завалялась".![]()
![]()
По Україні шансів її знайти майже 0. Ібей 400-500 баксів.
Так, я бачив, що були на ebay. Там здається повнокомплектники пішли за такі гроші, мені ж full box необов'язковий (головне, щоб робоча була). Але я розумію, що дешевше 200-300$ навряд чи знайду, тому +/- такі гроші готовий віддати. Щодо їх наявності в Україні – цікаво, дякую за інформацію. Я знаю людину, яка дві такі має (зараз не в Україні) і не хоче продатиBreakPoint писав: ↑26 грудня 2024, 16:41 Зараз нема, а у жовтні дві продалися. Одна за 485 (хоча може дешевше, бо там офер був), друга в аукціоні за 320. Треба постійно моніторити.
Мені на скупку жодного разу Екстрімів не присилали, ні проців, ні мамок. Думаю в Україні їх не дуже багато і продавалося. Це як Вуду 5 шукати. В кого вона є, той знає що це і скільки коштує. А хто не знає, у того ії і нема.
Так, доставка це найгірше. Причому, що вона то може бути жива, а поки доїде (з якої Англії) – вмреBreakPoint писав: ↑26 грудня 2024, 20:33 Так я про те і кажу. Я знаю людей у яких є інтел 4004. Але хрін вони його продадуть![]()
Знайти тут лише перша проблема, потім проблема буде не попасти на бабки, якщо вона мертва буде. Як показує мій досвід, навіть якщо продавець мамою клянеться, що воно робоче, є досить велика імовірність що приїде трупак.
На ібеї хоч программа захисту покупців є, хоча для України вона через пень-колоду працює. До того ж враховуйте, що в нас на посилки більше 100 евро мито нараховуть. А американці та європейці зазвичай повну вартість декларують.
Але у будь якому випадку, бажаю успіху з пошуками. Якщо мені таку на скупку зпропонують, буду мати вас на увазі.