Вата-шоу
- BreakPoint
- Контактна інформація:
Вата-шоу
У наших братьев наших меньших с полигона начался батхёрт по поводу мобилизации. Тему чистят, так что читайте быстрее.
https://phantom.sannata.org/viewtopic.p ... start=3113
Вообще я в шоке от ваты головного мозга.
https://phantom.sannata.org/viewtopic.p ... start=3113
Вообще я в шоке от ваты головного мозга.
Re: Вата-шоу
Все на столько плохо, что даже хорошо (с).
А вообще, не знаю каким диагнозом охарактеризовать готовность идти до конца не признавая своей неправоты.
А вообще, не знаю каким диагнозом охарактеризовать готовность идти до конца не признавая своей неправоты.
----------------------------------------------------
У пошуку Pentium 4 Extreme Edition.
Топовий "Віллі" під 423.
Інші інженерники обговорю.
У пошуку Pentium 4 Extreme Edition.
Топовий "Віллі" під 423.
Інші інженерники обговорю.
- BreakPoint
- Контактна інформація:
- BreakPoint
- Контактна інформація:
А в загалі я розумію які ми були ниївні, коли в лютому думали, що росяенє вийдуть на протести проти війни. Там все дуже печально.
Мені сподобавлся пассаж скрохода про радянсько-фінську віну. Виявлятся, то була не війна, ну просто кордон посунуви. З ким не буває, я на вихідних шкаф посунув, а там кроднон посунули. Я думав що скорозод більш адкватний, тепер розумію хто коменти про маріупольський музей відчайдушно видаляв.
Мені сподобавлся пассаж скрохода про радянсько-фінську віну. Виявлятся, то була не війна, ну просто кордон посунуви. З ким не буває, я на вихідних шкаф посунув, а там кроднон посунули. Я думав що скорозод більш адкватний, тепер розумію хто коменти про маріупольський музей відчайдушно видаляв.
заблокували вже "фантом". Я сам офігев від побаченого..
раша невиліковна..
П.С.а нее, заходить.. якось не пускало
раша невиліковна..
П.С.а нее, заходить.. якось не пускало
- BreakPoint
- Контактна інформація:
Він і раніше відвалювався час від часу.
Вони там в іншій темі розмірковують, як тампаксом кульові поранення лікувати . Як казав однин дресирований кінь "Дебилы, блять"
Вони там в іншій темі розмірковують, як тампаксом кульові поранення лікувати . Як казав однин дресирований кінь "Дебилы, блять"
- monoxrom
- Контактна інформація:
то дибіли, суцільна клініка, той весь кацапстан це просто купа лайна яка то і робить що лиш смердить на весь світ