Продаю майже новий в упаковці і в плівці Сканер genius scan mate color 24 bit повна комплектація та дискети з ПЗ, кому цікаво пропонуйте свою ціну, або обмін на процесори сокет 370. Гарантійний талон чистий можна записати
vaz2101 писав: ↑30 вересня 2022, 19:37
Продаю майже новий в упаковці і в плівці Сканер genius scan mate color 24 bit повна комплектація та дискети з ПЗ, кому цікаво пропонуйте свою ціну, або обмін на процесори сокет 370. Гарантійний талон чистий можна записати
Уникальные устройства. Я их видел десятки или сотни в продаже и НЕ видел ни единого человека, кто бы ими пользовался. Покупка одного дня?!
vaz2101 писав: ↑30 вересня 2022, 19:37
Уникальные устройства. Я их видел десятки или сотни в продаже и НЕ видел ни единого человека, кто бы ими пользовался. Покупка одного дня?!
Цікаво було його покрутити в руках та хотів скопіювати файли програми "фотофініша" дивуюся як вони тоді уявляли щоб сканер на ролику і був недалеко від системного блоку бо ж шнур не на 3 метра . Хотів підключити думав там звичайний ком чи лпт але там тільки через плату та іса порт а в мене немає плати з іса
Babasha писав: ↑30 вересня 2022, 22:35
..
У минулому намагався користуватися подібним. Девайс дуже на любителя. Зможеш провести їм лист папіру з ПОСТІЙНОЮ заданою швидкістю? Більшість людей отримує змазані по вертикалі скани. Звісно якщо напрягтися та потринуватися відсканувати у читабельному вигляді реально. Але це досить незручно, як наприклад друкувати сторінку тексту без єдиної опічатки на ручній друкарській машині без електроприводу.
Babasha писав: ↑30 вересня 2022, 22:35
..
У минулому намагався користуватися подібним. Девайс дуже на любителя. Зможеш провести їм лист папіру з ПОСТІЙНОЮ заданою швидкістю? Більшість людей отримує змазані по вертикалі скани. Звісно якщо напрягтися та потринуватися відсканувати у читабельному вигляді реально. Але це досить незручно, як наприклад друкувати сторінку тексту без єдиної опічатки на ручній друкарській машині без електроприводу.
Судячи з його розміру і тому як він лежить в руці воно більше було створене для сканування фото з плівкових фотоапаратів. Лист А4 воно не захватить це точно. Книга з інструкцією від ПЗ вся ілюстрована картинками фотографій тому роблю висновок що це було для ручної оцифровки фотографій
Але це теж частина історії залізяк тому хай згадка про цей девайс залишиться тут у нас. Тим більше що стан апарату і збереженість всього комплекту мене вразила, людина навіть коробку і пакетики не викинула.
Зараз навіть звичайний SCSI сканер тих часів вже став артефактом. Якість сканування на них набагато краща ніж на сучасних вбудованих в дешеві МФУ. Але їх викидають по причині відсутності драйверів під сучасні ОС.
v0f41k писав: ↑03 жовтня 2022, 18:02
Зараз навіть звичайний SCSI сканер тих часів вже став артефактом. Якість сканування на них набагато краща ніж на сучасних вбудованих в дешеві МФУ. Але їх викидають по причині відсутності драйверів під сучасні ОС.
Вот, вот драйвера...canon 810 та hp 1200 два майже однакові лазерники в одного є дрова він 10-32 в іншого немає. Якість друку і заправка раз в два місяці великий бункер, але дрова...що цікаво 810 віндовс 10 бачить пише що це принтер що це кенон, а на друк не виводить ....
Не тільки відсутність драйвера а ще криворукість розробників. Раніше ini файл та пару кілобайт, а зараз наприклад від Леново треба на ноут пустий було драйвера установити вирішив зробити як краще пішов на офіційний сайт 320 мб+317 мб+250 мб....короче поки все поставив качнув майже 1 гігабайт навіщо що там в тих паках таке...я ж не фільм качаю в HD якості...одного разу було цікаво поставив проект Колібрі ОС (влазиться на дискету 1.44) готова система на асемблері, кому цікаво потикайте образ. З коробки все розгортається, а тут драйвера гігабайтами...куди світ котиться
Вот, вот драйвера...canon 810 та hp 1200 два майже однакові лазерники в одного є дрова він 10-32 в іншого немає. Якість друку і заправка раз в два місяці великий бункер, але дрова...що цікаво 810 віндовс 10 бачить пише що це принтер що це кенон, а на друк не виводить ....
А есть ли CUPS для Windows? На Маках ОЧЕНЬ выручал и не один раз