Gforce mx 440
Gforce mx 440
Натрапив на цікавий і для мене незвичний екземпляр gforce mx 440 на 128 мб в червоному кольорі та з червоним кулером...зазвичай я їх звик бачити синіми, зеленими, чорними торнадо і навіть фіолетовими, але ніколи не бачив подібної хоча з 440 працював багато...у кого які попадалися? Діліться? І зазвичай 440 які бачив я були від 32 до 64 мб. І дуже рідко 128.
Re: Gforce mx 440
А мені весь час попадаються 440 SE, це була колись дуже популярна карта для дешевих комплектів. Темно-коричневий текстоліт, 64М пам'яті зазвичай. Часто з артефактами. Дві чи три є.
А сам я шукав колись щось із цих карт (GF2 MX, GF4 MX ) з DVI, але так і не знайшов. Вони, звичайно, є, при випадку я б таку карту купив би не дорого.
А сам я шукав колись щось із цих карт (GF2 MX, GF4 MX ) з DVI, але так і не знайшов. Вони, звичайно, є, при випадку я б таку карту купив би не дорого.
- BreakPoint
- Контактна інформація:
Переніс в "IBM PC сумісне після 2000 року".
"Загальні дискусії" для тем не пов'язаних з компами.
"Загальні дискусії" для тем не пов'язаних з компами.
Решил добавить свою МХ.
В данной версии считаю уникальным совмещение старшего Мх460 128 бит шины и лов формата.
В данной версии считаю уникальным совмещение старшего Мх460 128 бит шины и лов формата.
----------------------------------------------------
У пошуку Pentium 4 Extreme Edition.
Топовий "Віллі" під 423.
Інші інженерники обговорю.
У пошуку Pentium 4 Extreme Edition.
Топовий "Віллі" під 423.
Інші інженерники обговорю.
Мені подобається ось така, з моєї колекції:
Triplex Millennium Silver MX440E 64Mb AGP
Triplex Millennium Silver MX440E 64Mb AGP
Мені цікаво чому радіатор у формі яблука, бо це звичайна карта, працює на усіх материнках. Apple карти на них не працюють наскільки я пам'ятаю
Побачив такого от звіря Форс 448 ніколи про такий не чув. Хтось користувався ??? Яка Ваша думка чи варто взяти.