Так я про ІВМ і писав, навіть назва заголовку натякає на цеmonoxrom писав: ↑02 жовтня 2022, 20:27А точно то був леново? чи може ІВМ?Перший ноутбук Lenovo серії ThinkPad відправили у космос у 1993 році.
----------------
та не такі вже і міцні ті сінпади, багато їх з 90-х просто розвалюється, пластик тріскається, а там де покриття таке було типу під резину то стає мягке... час бере своє
, а Леново то змінена назва після об'єднання ( читай* продажу , захвату , шпіонажу, розвалу з середини...) Ноути розвалються від користувачів, а не від часу. Звісно, якщо то не бюджетна серія R хоча і там пластик пробували укріпляти. Покриття soft touch дійсно облазить пілся 22 років, але завдяки спиртовим розчинам та мікро губці з міламіну він стає як новий рівненький та гладенький і можна покривати фарбою. Мій х40 це випуск 05.2002 і він досі як новий. Не обліз, хоча я не перший власник. Ремонтував колись 51, 40Т та R60 всі болтики підписані знизу є схема який звідки все промарковано, у середині все лежить не тільки компактно а і так щоб не заважати охолодженню та щоб ніде не коротнуло. Інженерна думка була на висоті.