Ноутбуки на повнорозмірному 370 процесорі
Ноутбуки на повнорозмірному 370 процесорі
Хто пам`ятає які ще цікаві екземпляри ноутбуків були з повноцінним процесором 370 сокета в ноутбуках типу Toshiba Satellite 1800.
Re: Ноутбуки на повнорозмірному 370 процесорі
Їх було не так і мало.
Головним чином, це були різні маловідомі марки, але траплялися, звісно, тошиби й делли.
Головним чином, це були різні маловідомі марки, але траплялися, звісно, тошиби й делли.
Ну, повнорозмірний 1000 не дешева була штука щоб його сунути в нонейми, звісно в Dell ще погоджуюсь чи в Toshiba. Цікаво як було організоване охолодження в середині ноутів під такий крестал, маю на увазі товщину нижнього корита під нутрощі ноута.
Так це не обов'язково був топовий пень, в сокет можна будь-який поставити коппер, хоч і целерон.
Дещо офтоп, але мені зустрівся якось асус с чипсетом SIS і 478 сокетом, у якому був мобільний P4 3,2/533/512/HT (з кришкою який). Там був потужний баштовий кулер з тепловими трубками. Я туди ставив проци від целерон вілламет до прескотта 3.0/800/1024/НТ, і він зі всіма працював.
Дещо офтоп, але мені зустрівся якось асус с чипсетом SIS і 478 сокетом, у якому був мобільний P4 3,2/533/512/HT (з кришкою який). Там був потужний баштовий кулер з тепловими трубками. Я туди ставив проци від целерон вілламет до прескотта 3.0/800/1024/НТ, і він зі всіма працював.
у меня есть полностью рабочий ноут
Похоже , что тут полноценный 933 PIII на 133 шине. Жаль память гуано (100Мгц) и встроенное видео чипсетное.
----------------------------------------------------
У пошуку Pentium 4 Extreme Edition.
Топовий "Віллі" під 423.
Інші інженерники обговорю.
У пошуку Pentium 4 Extreme Edition.
Топовий "Віллі" під 423.
Інші інженерники обговорю.
Память должна синхронно работать на 133, наверное, просто поставлена плашка РС100