Если бы все было просто, то в нашем деле не было бы никакой романтики )
Мій супер комплект Asus mania
- BreakPoint
- Контактна інформація:
Re: Мій супер комплект Asus mania
Да и наше хобби - дело неспешноеBreakPoint писав: ↑23 січня 2023, 19:55Если бы все было просто, то в нашем деле не было бы никакой романтики )
Я б дивився в сторону Чіфтека Дракон і по розмірах підходить і часовий проміжок вірний
так він не ацуц))
у ацуца були всілякі Vento корпуси, але вони були якісь беспонтові та вже більш пізнього часу
а такий чифтек (тільки з дверцями) я купував , коли збирав пізній 754 сокет, так що для слота1 він теж не дуже аутентичний
у ацуца були всілякі Vento корпуси, але вони були якісь беспонтові та вже більш пізнього часу
а такий чифтек (тільки з дверцями) я купував , коли збирав пізній 754 сокет, так що для слота1 він теж не дуже аутентичний
Такие чифтеки я назалявос раздаю. Нужен А(н)сус)))vaz2101 писав: ↑24 січня 2023, 09:09Я б дивився в сторону Чіфтека Дракон і по розмірах підходить і часовий проміжок вірнийBabasha писав: ↑23 січня 2023, 19:57Да и наше хобби - дело неспешноеBreakPoint писав: ↑23 січня 2023, 19:55
Если бы все было просто, то в нашем деле не было бы никакой романтики )
Тоді тільки FK-603 бо "венто" взагалі ,як на мене не торт...
А тем временем попался корпус Asus оригинальный. Пока пойдет как временный вариант. Правда, немножечко «доработал» из любви к прекрасному.
На фото «как было» и «как стало»)))
На фото «как было» и «как стало»)))