PIII / 440BX / SATA Controllers та розпач
PIII / 440BX / SATA Controllers та розпач
Маю SR440BX2 материнку та тестую різні SATA controllers.
Підключаю SSD до FastTrak® TX2300 - швидкість 36/17 Mb Read/Write
Підключаю SSD до SIL 3114 - швидкість 80/40 Mb Read/Write
Чого так - думав буде навпаки
Підключаю SSD до FastTrak® TX2300 - швидкість 36/17 Mb Read/Write
Підключаю SSD до SIL 3114 - швидкість 80/40 Mb Read/Write
Чого так - думав буде навпаки
Re: PIII / 440BX / SATA Controllers та розпач
Може, як буде час, світло та бажання, переміряю у себе на GA-6BX7
Але я свого часу покинув ідею встановити TX2300 на КТ133А, коли виявилось, що він жере потрібні мені ресурси і конфліктує зі звуковою.
А на сіліконі досить непогані були дешеві контролери, у мене колись такий стояв на сокет 7 з великими гвинтами IDE у якості файл-серверу. Тілько розгін по шині не терпів, 75МГц йому вже пасочки були.
Але я свого часу покинув ідею встановити TX2300 на КТ133А, коли виявилось, що він жере потрібні мені ресурси і конфліктує зі звуковою.
А на сіліконі досить непогані були дешеві контролери, у мене колись такий стояв на сокет 7 з великими гвинтами IDE у якості файл-серверу. Тілько розгін по шині не терпів, 75МГц йому вже пасочки були.
Схоже для TX2300 windows/linux потрібен щоб розкритися - бо вся сили в дровах ...
а, так то під досом?
воно й не дивно
від драйверів багато залежить, як і від прошивки, від того, чи працює ДМА
під ХР може працювати швидше, ніж 98
я свій сілікон перешивав з рейду на нон-рейд, під ХР швидкість в десять разів виросла
воно й не дивно
від драйверів багато залежить, як і від прошивки, від того, чи працює ДМА
під ХР може працювати швидше, ніж 98
я свій сілікон перешивав з рейду на нон-рейд, під ХР швидкість в десять разів виросла
под Досом перша месага
Якось так. Але SiI3512 у мене якийсь глючний екземпляр, видно, то диск губить, то завішує систему через деякий час.
>ТХ2300 у тесті лінійного читання (Аіда64) видає 95МБ/с в середньому під ХР, на SSD
A в DOSe ?
A в DOSe ?
Я не знаю, як поміряти. Першою на думку спадає MHDD, але я не певен, що вона побачить контроллер і диск.